Select Page

Szőnyegtisztító

Szekotex

Szőnyegtisztítás kedvező árakkal és rövid határidőkkel!

Üdvözölünk a Szekotex Ipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. honlapján. Ha itt jársz, valószínűleg olyan céget keresel, aki kitisztítja a szőnyegedet: bármilyen állapotú is legyen, vagy csak egy kis felfrissítésre lenne szükség. Talán gyurmával, filccel, zsírkrétával, rágógumival esetleg vörösborral szennyezett a szőnyeged? A négylábú barátodnak a kedvenc pihenőhelye? A szőnyeg gyakran családi örökség is lehet. Igyekszünk a lehető legjobban gondoskodni róla, felhasználva több mint 10 éves tapasztalatunkat!

Szőnyeg tisztítás

Miért kell vízfürdőben mosni?

A szőnyegek áztatása és átmosása, azaz a vízfürdőben történő mosás a legtöbb szintetikus és gyapjúszőnyeghez ajánlott leghatékonyabb mosási módszer. Több száz éve használják Európában, Törökországban és az USA-ban. Még azt is lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a szőnyegen erősen letaposott szennyeződéseket, valamint a különféle anyagok által okozott foltokat, mint például: kávé, tea, vizelet, izzadság stb.

Az ön kényelme az első

Szőnyeg tisztítás folyamata

Minden szőnyeget gondosan előkészítünk, mosunk és utókezelük annak érdekében, hogy a lehető legjobb szolgáltatást tudjuk nyújtani ügyfeleink számára.

Átnézés, véleményezés

Minden szőnyeget körültekintően átnézünk és véleményezünk, mielőtt elvállaljuk a munkát.

Előkészítés

Az előkészítésbe beletartozik a szőnyeg kiterítése, porszívózása és nagyobb szennyeződések eltávolítása, illetve a szőnyegen lévő foltok előkezelése is.

Mosás

A szőnyeget átnedvesítjük, majd felvisszük a mosószeres oldatot. Kefés mosást alkalmazunk egytárcsás szőnyegsúroló géppel. Ezután öblítjük és centrifugáljuk, majd annyiszor ismételjük, ahányszor szükséges.

Öblítés

Magasnyomású öblítést alkalmazunk a szál mélyén maradt szennyeződések eltávolítása érdékében. Ezután közel szárazra centrifugáljuk, majd megszárítjuk a szőnyeget.

Utókezelés

Száradás után kiterítjük, átvizsgáljuk és utókezeljük a szőnyegeket. Porszívózzuk, velúrozzuk, feltekerjük majd végül csomagoljuk.

Szőnyeg tisztítás

Több, mint 10 éves tapasztalat

Édesapám, aki vegytisztító mester több mint tíz éve kezdett el szőnyegeket mosni. A kezdetektől fogva vízfürdős mosással mostuk a szőnyegeket. Az évek során a piaci követelmények nőttek, mind a munka esztétikája, mind a felhasznált eszközök, mind pedig mindenekelőtt magát a végeredményt illetően. Egyszóval ügyfeleink minőségre tanítottak és folyamatosan tanítanak bennünket. Folyamatosan képezzük magunkat és használjuk az új termékeket és a mosási technikákat. Több éve mosunk szőnyegeket speciális gépekkel, kézi lépésekkel, gondosan.

Az ön kényelme az első

Rendelje meg a mosodát!

Hívjon minket most az 0620-224-33-26 -os telefonszámon, tapasztalt kollégánk tanácsot ad, javasol egy kényelmes időpontot, szőnyegátvételi formát, tájékoztat a mosás költségéről és már dolgozunk is.

Elérhetőségeink

Email

kovacsistvan@szekotex.hu

Helyszín

Szeged (Tápé)

Budai Nagy Antal utca 84.

Nyitvatartás

Hétfő – Péntek: 7:00 – 15:00

Szállítást biztosítunk

Az Ön kényelme érdekében a szőnyegekért díjmentesen elmegyünk, vagy leadhatja azokat a cég székhelyén.