Select Page

Denfis Systems

Rólunk

A közös munkában mindig fontos az, hogy kikkel dolgozunk együtt. Hiszünk abban, hogy minden sikeres projekt és a hosszútávú együttműködés alapja a megfelelő kommunikáció és a kölcsönös bizalom kialakítása.

Csorba Diana

Valamivel több, mint négy éve dolgozom szoftverfejlesztőként, és azt gondolom, hogy azon szerencsés emberek táborát népszerűsítem, akik imádják a munkájukat.

Alapvetően PHP backend fejlesztőként indult a karrierem, ez azóta árnyaltabbá vált a Reactnak köszönhetően, amivel egy hosszabb mentoring program keretén belül találkoztam először.

Viktorral a legelső munkahelyemen ismerkedtem meg, ő volt a szakmai mentorom, és az idő folyamán az egyik legkedvesebb barátommá vált.

Mindketten tudjuk, hogy ebben a szakmában elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezért mi is igyekszünk mindig a legújabb és legmodernebb megoldások felé fordulni.

A közös munka lehetősége számomra mindig izgalmas, mert ilyenkor meg tudunk ismerni új nézőpontokat és hozzáállást, ami valljuk be őszintén, nem egyszer kihívást jelent. De hát ez a szépsége ennek az egésznek, hogy a legvégén az ügyféllel együtt alkotunk valami nagyszerűt.

Csáki Viktor

Nagyjából tíz éve dolgozom backend fejlesztőként, az utóbbi időben pedig a devops és a devsecops irányba indultam el elég erőteljesen.

Hobbi szinten raspberryk programozásával foglalkozom, és egy smart home projekt keretén belül igyekszem a lakásomat átalakítani.

Denfis

Beszélgessünk

Hogy találsz meg minket

Csorba Diana

diana.csorba55@gmail.com

Ingyenes konzultáció

Ha még nem tudod, hogy milyen oldalt szeretnél pontosan, esetleg van már ötleted, de még nincs kiforrva, keress fel bennünket és beszélgessünk!

diana.csorba55@gmail.com