Select Page

Denfis Systems

Rólunk

A közös munkában mindig fontos az, hogy kikkel dolgozunk együtt. Hiszünk abban, hogy minden sikeres projekt és a hosszútávú együttműködés alapja a megfelelő kommunikáció és a kölcsönös bizalom kialakítása.

Csorba Diana

Valamivel több, mint négy éve dolgozom szoftverfejlesztőként, és azt gondolom, hogy azon szerencsés emberek táborát népszerűsítem, akik imádják a munkájukat.

Alapvetően PHP backend fejlesztőként indult a karrierem, ez azóta árnyaltabbá vált a Reactnak köszönhetően, amivel egy hosszabb mentoring program keretén belül találkoztam először.

Viktorral a legelső munkahelyemen ismerkedtem meg, ő volt a szakmai mentorom, és az idő folyamán az egyik legkedvesebb barátommá vált.

Mindketten tudjuk, hogy ebben a szakmában elengedhetetlen a folyamatos fejlődés, ezért mi is igyekszünk mindig a legújabb és legmodernebb megoldások felé fordulni.

A közös munka lehetősége számomra mindig izgalmas, mert ilyenkor meg tudunk ismerni új nézőpontokat és hozzáállást, ami valljuk be őszintén, nem egyszer kihívást jelent. De hát ez a szépsége ennek az egésznek, hogy a legvégén az ügyféllel együtt alkotunk valami nagyszerűt.

Csáki Viktor

Nagyjából tíz éve dolgozom backend fejlesztőként, az utóbbi időben pedig a devops és a devsecops irányba indultam el elég erőteljesen.

Hobbi szinten raspberryk programozásával foglalkozom, és egy smart home projekt keretén belül igyekszem a lakásomat átalakítani.

Denfis

Beszélgessünk

Hogy találsz meg minket

Ingyenes konzultáció

Ha még nem tudod, hogy milyen oldalt szeretnél pontosan, esetleg van már ötleted, de még nincs kiforrva, keress fel bennünket és beszélgessünk!

[email protected]